یک هتل در ایلام آماده افتتاح و بهره‌برداری است

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام گفت: یک هتل در روستای مهدی‌آباد شهر ایلام و در مسیر اصلی آماده افتتاح و بهره‌برداری است.

به‌گزارش میراث‌آریا، فرزاد شریفی گفت: یکی از دغدغه‌های اصلی ما در استان ساخت هتل است که خوشبختانه در گذشته اقداماتی انجام شده و سلخت یک هتل در روستای مهدی آباد شهر ایلام و در مسیر اصلی زده شده که در سه سال گذشته با تزریق اعتبارات و تسهیلات با ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی در حال افتتاح است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام افزود: زیربنای هتل ۸۰۰ متر نزدیک به ۲۵۰۰ متر سازه است  و تسهیلاتی از محل تبصره ۱۸ برای ساخت هتل ۳ ستاره حاج عباس به پیمانکار پرداخته شده است.

شریفی خاطر نشان کرد: هتل مذکور دارای ۴۵ اتاق با  ظرفیت ۱۲۰ تا ۱۳۰ نفر است.

او گفت:  پیشرفت فیزیکی هتل نزدیک ۹۵ درصد هست  و با حمایت‌های که انجام گرفته این هتل آماده افتتاح و بهره‌برداری است.

انتهای پیام/

کد خبر 1404031700975
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha